TuomoHirvi

Kaikki blogit puheenaiheesta Äärijärjestö Isis

Huoli Isis-naisista: upea tilaisuus moraaliposeeraukseen!

Suvaitsevaisuusideologia on äkkiseltään ajateltuna ihan hieno aate. Jokaisen pitää saada olla sellainen kuin on ja niin pois päin. Kukapa tätä tohtii vastustaa.

 

Mutta suvaitsevaisimmat haluavat usein saada myös "palkinnon" suvaitsevaisuudestaan. Palkinto on tietenkin ansaittu itsetyytyväisyys siitä, että suvaitsee sellaista mitä vähemmän suvaitsevat eivät - ja näin voi katsoa muita hieman ylempää.

 

”Suomalaiset miehet ovat pelkureita ja täynnä naisvihaa.”

”Suomalaiset miehet ovat pelkureita ja täynnä naisvihaa.” 

Näin kirjoittaa blogisti Pekka Siikala ja jatkaa: ”Ikävä kyllä monet naiset ovat mukana tässä naisvihassa.” 

Pelkuruus ja naisviha nousevat Siikalan mielestä aivan erityisesti esiin suhtautumisessa siihen kysymykseen, tulisiko ISIS -lapset ja äidit  palauttaa takaisin Suomeen, valtion avustuksella. Ongelman juurisyy piilee blogistin mukaan suomalaisten miesten ja naisten edellä mainituissa luonteen ongelmissa, varsinkin tässä kysymyksessä.

Suomella ei ole velvollisuutta auttaa Isis-naisia

Suomessa on viime viikkoina käyty aktiivista keskustelua Syyriassa al-Holin leirillä olevien ns. Isis-naisten ja heidän lastensa kohtalosta. Keskustelu on ollut osaltaan varsin värittynyttä ja valitettavan tunnepitoista, vaikka tällaiseen asiaan erityisesti tulisi kyetä suhtautumaan pragmaattisesti.

Lapsen etu ja naarassudet

Arvatkapaa keitä ovat naiset joista näin hurjaa tekstiä kirjoitetaan: »Eikö olisi oikeata tuomiotaktiikkaa ottaa joku prosentti vihollisen toisestakin sukupuolesta – siten siveellisesti vaikuttaakseen näiden kurjiin ammattisisariin? Sudenjahdissa kelpaa maalitauluksi juuri naarassusi ehkä ennemmin kuin uros, sillä metsästäjä tietää, että naarassusi synnyttää yhtä pahoja penikoita, joista on oleva ikuinen vastus. Todistettu on, että Suomen kansalaissodassa punakaartilaiset ovat petoja, monet heidän naisistaan – susinarttuja, vieläpä naarastiikereitä.

Lasten oikeudet

Poliitikot pohdiskelevat.  Jos haemme lapsia   Isisleireiltä Suomeen hoitoon,  onko heillä (lapsilla) oikeus saada äitinsä mukaansa?

Pohdiskellaanko samaa asiaa, kun Suomessa otetaan lapsia sijaiskoteihin.  Seuraako äidit mukana?  Ja onhan lapsella oikeus tasapuolisesti  isäänkin.

Toki ruudille ja huumeille haiseva pariskunta ei lastaan luovuta yhtä helposti kuin keskikaljalle tuoksuva.

 

 

Ovatko asiat vastakkain?

Vanhusten asiat hoitokodeissa ovat huonosti. Vai pitäisikö sanoa, että olivat? Nykyinen hallitus, entinen oppositio, vinkui ja vinisi asiasta aivan syystä kevään aikana. Kaikilla oli halu korjata asia. Mutta kuinkas kävikään? Suurin ongelma tuntuukin olevan nyt Isis-vaimot ja heidän saaminen turvallisesti kotiin. Ja syrjäytyminen. Joka on paha turvallisuusuhka. Siis syrjäytyminenkö se raiskaa, tappaa tai aiheuttaa turvattomuuden tunnetta? Olen koko ajan luullut, että sitä tekevät sairaat tai uskonnollis-ideologisfanaattiset henkilöt.

ISIS-perheet saavat elää unelmaansa muualla kuin Suomessa

Jostain syystä Suomessa on alkanut löytyä yhä enemmän hurskaita, jotka vaativat rintaansa lyöden ISIS-jäseniä Suomeen. ISIS-perheiden paikka on kuitenkin muualla ja he saavat elää unelmaansa siellä. 

Terroristijärjestöön kuuluvien paluu estettävä lakimuutoksin

Moni Suomessa haluaa estää terroristijärjestöön kuuluvien paluun Suomeen mutta harva kertoo, miten se tehdään. Kyse ei ole helposta jutusta mutta tehtävissä silti jopa pika-aikataululla.

Suomi irtisanoo välittömästi YK:n yleissopimuksen kansalaisuudettomuuden vähentämisestä, tekee siihen muutaman varauksen kansalaisuuden poisottamisesta tietyiltä yksilöiltä ja liittyy sopimukseen uudelleen. 

Trèbesin terrori-iskun opetus: Maailmankatsomuksilla on merkitystä

Pääsiäisen alla poliisi nimeltä Arnaud Berltrame joutui tilanteeseen, jossa terroristi oli murhannut kolme ihmistä ja ottanut panttivangiksi joukon muita. Pelastaakseen panttivangiksi joutuneen naisen, hän tarjosi terroristille vaihtokauppaa, jossa vaihtaisi osia naisen kanssa. Näin hän tuli pelastaneeksi naisen ja luultavasti muita saaden itse surmansa. Hän teki tekonsa vapaaehtoisesti, tuollaiseen ei poliisin virka velvoita. Hän tiesi, että se teko tulisi todennäköisesti johtamaan hänen omaan kuolemaansa ja kuolemaan se myös johti.

Ja rauhaa ei tule

SDF (Syyrian demokraattiset joukot) valtasivat kurdien johdolla Isisin pääkaupungin Raqqan 17.10.2017. Joulukuussa Putin vieraili Syyriassa ja ilmoitti Venäjän alkavan vetää joukkojaan Syyriasta, koska taistelu Isisiä vastaan on voitettu. Turkki käynnisti FSA:n avulla suurhyökkäyksen kurdien aluelle Afriniin 20.1.2018. FSA on Syyrian hallitusta vastustavien arabijoukkojen liitto, jota USA tuki sodan alkuaikoina, kunnes FSA osoittautui epäluotettavaksi. FSA sotii nyt Turkin liittolaisena kurdeja vastaan pohjoisessa. Siinä on mukana ääri-islamilaisten järjestöjen asemiehiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä